HOME

Beko BBIce škola klizanja

Naučite klizati na klizalištu "Beko BBICE - ledeno igralište" i uvjerite se kako je klizanje jedan od najzabavnijih zimskih sportova. Sve što trebate je dobra volja, a mi ćemo se

Salsa i disko večeri

Obavještavamo Vas da 21.12.2011.godine neće biti "Salsa on ice". Nastavljamo u januaru! U petak, 23.12., umjesto standardne "Disko večeri", biće organizovan "Božićni party" sa DJ Nane-tom od 18:30 do 22:00

Zimske čarolije

Novo izdanje promotivne akcije Zimske čarolije 2012., Cinema City ove godine realizuje u saradnji sa "BEKO BBIce ledenim igralištem". I ovog zimskog raspusta najmlađi gledatelji i njihovi roditelji moći će

Proslava rođendana

Iznenadite svoje dijete i njegove prijatelje posebnom i nezaboravnom rođendanskom proslavom! Mi ćemo se se pobrinuti da rođendansko slavlje Vašeg djeteta pretvorimo u jedinstveno i zabavno iskustvo. U saradnji sa

Dodjela paketića

Organizujte dodjelu novogodišnjih paketića za djecu Vaših uposlenika na jedinstven način. U saradnji sa Cinema City-jem možemo Vam ponuditi program na klizalištu, u kinu, kao i ugostiteljske usluge. Za dodatne informacija nazovite

http://klizaliste.ba/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/545001sl_01a.jpg http://klizaliste.ba/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/848950disco_1ss.jpg http://klizaliste.ba/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/548916kino_klizanje_s.jpg http://klizaliste.ba/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/927015rodjendan.jpg http://klizaliste.ba/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/928890DODJELA_PAKETICA_8_LIJEVO_FINAL_web.jpg
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Home Vijesti

“Dan zaljubljenih” na Beko BBIce–u!!! Osvojite vrijedne nagrade! E-mail
Autor Beko BBICE - ledeno igralište   
Ponedjeljak, 13 Februar 2012 13:45

Povodom “Dana zaljubljenih”, na Beko BBIce klizalištu sutra će biti upriličen poseban program uz nagrade. Tokom cijelog dana najam klizaljki će biti gratis, a ulaz će koštati 3 KM. Sponzor „Dana zaljubljenih“, Alma Ras, će svakom desetom posjetiocu pokloniti bon u vrijednosti 20 KM, koji se može iskoristiti u njihovim prodavnicama.

Takođe Alma Ras, kao i drugi sponzori Beko BBIce klizališta su u proteklim danima dijelili besplatne ulaznica, koje se mogu iskoristiti zaključno sa sutrašnim danom. Naime, ovo je ujedno i zadnji dan klizanja na Beko BBIce-u u ovoj sezoni. Prošla su dva i pol mjeseca otkako je klizalište otvoreno, 01.12.2011. godine.

Pozivamo sve parove da ovaj dan obilježe uživajući u klizanju na Beko BBIce-u uz ljubavne pjesme. U ovoj romantičnoj zimskoj večeri, par koji bude izveo najoriginalniji ples na ledu osvojiće dvije ulaznice za Cinema City.

Klizati posljednji dan na klizalištu ispred BBI Centra nije samo privilegija zaljubljenih. Pozvani su i ostali, da svi zajedno „zaključimo“ sezonu klizanja!

 
Još 5 dana E-mail
Autor Beko BBICE - ledeno igralište   
Petak, 10 Februar 2012 11:09

 

Počelo je odbrojavanje!

BEKO BBIce klizalište biće otvoreno samo jos 5 dana!

Iskoristite ovaj "drugi zimski raspust" i kližite na otvorenom bar još jednom u ovoj sezoni!!

5...4...3...2...1

 
BEKO BBIce radi i pored vanredne situacije E-mail
Autor Beko BBICE - ledeno igralište   
Nedjelja, 05 Februar 2012 12:19

Tokom jučarašnjeg dana, od ranog jutra osoblje BEKO BBIce klizališta, zajedno sa organizatorima “Happy hockey days 2012” radili su na “odkopavanju” ledene površine i pratećih objekata. Sav taj trud nije bio uzaludan, jer je do početka prve utamice u 19:00 sati, između ekipe „Medvjeda“ iz Sarajeva i ekipe “Spartaka” iz Subotice uzrasta do 8 godina, klizalište bili spremno.
Organizatori “Happy hockey days 2012” su uspjeli u svojim nakanama da ipak održe bar dio turnira i pored situacije koja je zadesila naš grad i cijelu zemlju.
Želimo napomenuti da će BEKO BBIce ledeno igralište raditi u punom kapacitetu prema već uhodanom radnom vremenu.
Od 30.01.2012., pa sve do 15.02.2012. godine, radnim danima u popodnevnim terminima, cijena ulaznica i najma klizaljki na BEKO BBIce klizalištu će biti snižena za 25 posto! Naime, cijena ulaznice tokom cijelog dana ce biti 3 KM, kao i najam klizaljki.
Termini će kao i u januaru biti spojeni, tako da će klizači moći klizati neograničeno, unutar komercijalnih termina. BEKO BBIce škola klizanja će se i dalje odvijati u standardnim terminima, ponedjeljak – petak, od 10:15 i 17:30 (vikendom od 10:15). Biće formirane grupe za počenike, i za naprednije klizače.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se putem telefona 061 015 531, e-mailom na info@klizaliste.ba, ili posjetite web stranicu www.klizaliste.ba.

 

 

 

Više...
 
Škola klizanja za odrasle E-mail
Autor Beko BBICE - ledeno igralište   
Petak, 20 Januar 2012 12:59

Još jedna novina je škola klizanja za odrasle. Za sve one koji se još nisu okušali u klizanju, u toku je upis u „Beko BBIce“ školu klizanja za odrasle, koja će se održavati 21:00 – 22:00 sati. Trodnevni kurs (ponedjeljak, srijeda, petak) košta 50 KM i uključuje: 3 časa klizanja, najam klizaljki, osiguranje polaznika, potrebne rekvizite, trenere sa dugogodišnjim iskustvom (do 10 polaznika), i poklone sponzora.

Školu klizanja vodi trener Emir Barakovac, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i Turske u hokeju na ledu. Ovaj trener već 17 godina posjeduje IIHF licencu, a u tom periodu vodio je škole klizanja i hokeja u Turskoj i našoj zemlji.

 
Ladies night četvrtkom 20:00 - 22:00 E-mail
Autor Beko BBICE - ledeno igralište   
Petak, 20 Januar 2012 12:57

Uvodimo nove sadržaje, tačnije “Ladies night”! U terminu 20:00 - 22:00 četvrtkom svim punoljetnim djevojkama / ženama ulaz na klizalište je besplatan.

 

 
<< Početak < Predhodna 1 2 3 4 5 Sljedeća > Kraj >>

Sponzori

Medijski pokrovitelji